Senior prosjektleder søkes til et innovativt selskap

Front Systems opplever sterkt vekst og er på god vei inn i det internasjonale retailmarkedet. Vi søker nå etter en faglig sterk prosjektleder som ønsker en stor rolle og ansvar.

Ansvars- og arbeidsoppgaver:

Du vil ha hovedansvaret for å onboarde nye Enterprise-kunder og optimalisere deres onboardingsprosess. Du er ansvarlig for å organisere og administrere prosjektet på en god måte, som sørger for at man ivaretar en god relasjon til kunder, samarbeidspartnere og kolleger.

Oppgavene er varierte, med blant annet ansvar for planlegging, fremdrift, implementering og innkjøp av varer og tjenester.

Prosjektene du skal lede har mange prosjektdeltagere; både interne og eksterne samarbeidspartnere.

Du vil få muligheten til å jobbe i et sterkt tverrfaglig kompetansemiljø med masse utfordringer, hvor man har en flat struktur, som vil gi deg gode påvirkningsmuligheter og betydelig ansvar. Dette innebærer at du har gode samarbeidsevner, siden du vil jobbe tett med andre prosjektledere/deltagere.

Hvem ser vi etter?

  • Du har minimum 5 års erfaring som prosjektleder
  • Du har gjerne relevant høyere utdanning
  • Kjennskap til detaljhandel er et pluss, men ikke et krav
  • Du har god økonomisk forståelse, god planleggingsevne, du er resultatorientert, meget strukturert, har stå-på vilje og er kvalitetsbevisst
  • Stillingen krever god norsk og engelsk fremstilling både skriftlig og muntlig

Vi tilbyr:

  • Frihet under ansvar
  • En svært spennende arbeidsplass i nyoppussede lokaler på Lysaker Torg
  • Godt og innovativt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktig lønn
  • En krevende og selvstendig stilling


Om bedriften:

Front Systems er et heleid norsk software-selskap eid av de ansatte. Vi er 27 ansatte med hovedkontor på Lysaker og et datterselskap/utviklerteam i Granada.

Vi jobber hver dag med å utvikle et kraftfullt verktøy tilrettelagt for sømløs handel på tvers av ulike salgskanaler. En Unified Commerce-løsning som gir retailere muligheten til å drive lønnsomt i et stadig mer konkurransepreget market, med rene nettbutikkaktører som største utfordrer. Vi har blant annet kunder som Helly Hansen, Høyer Gruppen, Ferner Jacobsen, Bergans, Accessorize, mm.

Basert basert på vår eNPS (employee net promoter score) kan vi med hånden på hjertet si at dette er et topp sted å jobbe, og vi har skapt en arbeidsplass med høy transparens, godt læringsmiljø, stor takhøyde, glade kolleger og fornøyde kunder. Hos oss kan du ha det gøy og sosialt på jobb, utvikle deg faglig og få frihet under ansvar.

Vi er opptatt av mangfold og like muligheter og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av rase, kjønn, religion/tro, seksuell orientering og alder.

Ved spørsmål eller ønske om å søke på stillingen, ta kontakt med lars@frontsystems.no
Mob: 48408331

19 frontsystems 1